Piti keksiä ylimääräisille keltuaisille käyttöä ja muistin, että Leivotaan -lehdessä 4/2013 oli kivalta kuulostava mustikkajäädykkeen ohje ja päätin kokeilla sitä
Mustikkajäädyke maustetaan rosmariinilla ja vaniljalla. Survo marjat tai jauha tehosekoittimella. Vaahdota kerma ja sokeri, lisää jogurtti ja marjasurvos
Piti keksiä ylimääräisille keltuaisille käyttöä ja muistin, että Leivotaan -lehdessä 4/2013 oli kivalta kuulostava mustikkajäädykkeen ohje ja päätin kokeilla sitä
* * *. For English please see here. Fine dining on out, fun dining on in, joka paikassa huudellaan. Kyllä minä uskon että fine diningillekin paikkansa ja aikansa on, mutta jos sen paikoitellen huikaiseviakin elämyksiä tarjoilevan illallisen hintana on lähinnä vaivaannuttava pönötys (mikä jäi päällimmäisenä mieleen Chez Dominiquesta, joissa kolmekymppisiäni vietin) niin jäävät ne hetket ainakin itselläni aika harvoiksi
Mustikkajäädyke. Jos et tee juomia heti, nosta mustikkajäädyke pakastimeen, ettei se pääse sulamaan. Ennen tarjoilua lusikoi mustikkajäädykettä laseihin ja kaada päälle kivennäisvettä tai valinnaista väritöntä limsaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.