Jotakin voi kuitenkin tehdä itsekin kuten näitä vegaanisiksi tuunattujamustikkapannukakkuja. Luen aina kuola valuen amerikkalaista joogalehteä, jonka mainoksista käy ilmi että siellä päin on tarjolla jos jonkinlaisia vegaaniherkkuja joista täällä ei ole kuultukaan
New Yorkin matkalla tuli syötyä monena aamuna näitä meheviä ja kuohkeita amerikkalaisia mustikkapannukakkuja, joissa mustikat lisätään taikinaan jo ennen paistamista
M. e. i. l. ä. o. p. t. n. s. k. a. v. r. u. ,. ö. y. g. m. N. j. d. -. h. B. A. T. H. b. ). S. V. 2. 1. /. K. P. 4. (. 6. 8. 3. 0. O. L. E. G. c. +. J. &. D. Y. o l. d l. t l. r k
Paras pannukakku on kuohkeaa, ilmavaa ja pehmeää. Sellaista, joka kohoaa täyteen isompia ja pienempiä vuoria ja kukkuloita uunissa ja tulee sieltä ulos kuohkeana ja pehmeänä
Kivikovista avokadoista ja kiiveistä, jotka pitäisi ostaa reippaasti ennen kuin aikoo ne syödä. Pelkkää tärkkelystä, he jatkavat pientä ylenkatsetta äänessään
Olen brunssille yleensä tehnyt sämpylöitä, pekonia, munakokkelia, paahdettuja kasviksia, kotitekoista mysliä, jogurttia, marjasalaattiaja mitä nyt muuta on mieleen juolahtanut
Sekoita marjojen joukkoon hiukan sokerilientä ja kaada kippoon esille. Asettele marjojen päälle hunajaista kermavaahtoa ja koristele kirjomintulla ja kukilla
Sekoita marjojen joukkoon hiukan sokerilientä ja kaada kippoon esille. Asettele marjojen päälle hunajaista kermavaahtoa ja koristele kirjomintulla ja kukilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.