Mustikkapiirakka (myös gluteenittomana)
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 230 g pehmeää voita
  • 2½ dl sokeria
  • 2 kananmunaa 2 tl aitoa vaniljasokeria
  • 2½ tl leivinjauhetta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  •  
  • Täyte
  • 4 prk (800g) kermaviiliä
  • 2 kananmunaa 3/4 dl sokeria
  • 3 tl aitoa vaniljasokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada mustikoiden päälle.
  • Paista 200'c n.25min.
  •  
  • Pohja
  • 140 g pehmeää margariiniä
  • 1½ dl fariinisokeria
  • 4 tl aitoa vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 kananmunaa 3/4dl viljatuotteen tummaa jauhoseosta
  • 1 ½ dl viljatuotteen pullajauhoseosta
  •  
  • täyte
  • 2 prk (400g) kermaviiliä
  • 1 kananmuna ½ dl sokeria
  • 2 tl aitoa vaniljasokeria
  • 1 rkl perunajauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.