Mustikkapiirakka (pullataikinapohja)
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pullataikinapohja
  • 2,5 dl maitoa
  • 1 kpl kananmunia
  • 0,5 - 1 dl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl kaardemummaa
  • 1 pussia kuivahiivaa
  • n. 7,5 dl vehnäjauhoja
  • 100 g margariinia
  • Täyte
  • 1 l mustikoita
  • 2 - 2,5 dl sokeria
  • 3 rkl perunajauhoa
  • Valmistus

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.