O. l. e. n. t. ä. k. a. u. j. o. m. s. i. U. S. v. ". r. N. y. p. T. h. ,. J. A. -. E. ö. 3. 2. d. 1. /. 7. 5. g. 0. +. V. L. P. 6. 4. I. H. K. u l. d l. t l
M. e. i. l. ä. o. n. a. m. t. h. y. ö. j. H. v. r. u. k. ,. s. d. P. N. p. K. b. g. R. Y. T. S. L. c. +. 5. 3. 2. A. J. -. 1. 0. 4. (. ). O. w. d l. t l
Tänään on taas kerran pidetty uunipäivä eli samaan syssyyn paljon uuniruokaa. Tai no, ruokaa ei tälläkertaa ollut muutakuin eilisestä jauhelihakastikkeesta tekemäni cannelloni-uunivuoka, mutta sitten tein kaksi leipää ja kakun sekä tietenkin tuon joka viikkoisen pannari herkun
Taas tuli perheeseemme uusi lempi kuivakakku. Ukkoseni ja tytöt ovat kilvan syöneet tätä herkkua. Tänään sain siivottua kaappeja samalla kun valmistin ruokaa
Pehmeää, täyteläistä, syntisen hyvää ja terveellistä. Nappasin vinkkejä sieltä täältä. Keskimmäiseen kerrokseen sain vaikutteeni ja neuvoni Maijan Makia -blogista
Appelsiini-suklaakakkua leivoin vuosia vuosia sitten aika usein. Appelsiini-suklaakakku. Tupariruokapostauksia tulee taas tänään lisää, sillä siskoni miehineen saapuu meille illansuussa viettämään mukavan rentoa sunnuntaita
Kakku on mehevä, maukas, tuhdin tummasuklainen, suussasulava, täyttävä (ja silti sitä voisi syödä vaikka kuinka paljon) ja mutakakkumainen pohja yhdistettynä rapeaan marenkiin on täydellistäkin täydellisempi yhdistelmä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.