4 dl peruna- tai kasvismuusia. 4 dl peruna- tai kasvismuusia. Ensi viikolla vietetään Hävikkiviikkoa, jonka tarkoituksena on kannustaa meitä kaikkia vähentämään hävikkiä ja lisäämään ruoan arvostusta
Rakas ruokablogi, tänään tein ensimmäistä kertaa perunamuusia. Olin ihan varma, että koko homma tulisi menemään radikaalisti pieleen, mutta toisin kävi
Lisäksi perunamuusia. Juuri kun eilen pääsin sanomasta, kun Barbaarin siskon kanssa pähkäilimme blogini sisältöä, että nämä "arkiklassikot" alkavat jo pian käymään vähiin, niin päätin väsätä vanhan kunnon lihasoosin
Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 5 minuuttia. Ehdinpäs tänään kokkailemaan, vaikka meinasin ensin suosista jättää sen touhun muille
Kuten aiemminkin olen kertonut, perheemme rakastaa niin kala- kuin kasvisruokia. Toisinaan tekee mieli höystää suolaisella tai savustetulla kala- tai lihatuotteella muuten perusmakuja
Fish’n chips. Laitakokin mielestä tämä annos olisi ravintolamme listoilla, jos meillä olisi ravintola. Ei ole, eikä tule, mutta olkoon tämä kotiravintolan lauantai-illan luksusta kuitenkin
Lopuksi kasataan annos lautaselle, eli kauhallisen muusia kaveriksi rapeapintainen kuhafilee, tämän päälle reilu lusikallinen kapris-manteli tahnaa ja päälle reilusti kastiketta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.