Here are few new variations we have tried lately. Taannoinen tuorepuuropostaus näytti kiinnostavan teitä lukijoita ja Instan puolellakin raakapuuro tuntuu olevan edelleen kova sana
V. o. i. a. p. u. ,. m. h. n. s. e. k. ä. v. E. l. t. j. y. r. d. ö. J. K. M. P. z. T. -. 2. 1. 0. 7. 5. 3. 4. g. b. L. A. S. Ö. (. 8. c. ). /. q. d l. t l
Tarkotus oli julkaista joku ihana kasvisresepti, ihan vaan sen kunniaks että oon nyt viikon räpiköiny kasvisruoka reseptien seassa, syöny ja syöttäny perheelleni keitoksiani
Aloitetaanpas tämä viikko eilisillä synttäritarjottavilla ja kasvisvoileipäkakulla. Yleensä tykkään suunnitella voileipäkakut itse, mutta jotenkin tällä kertaa ei ideoita tahtonut syntyä millään
Pompidou-keskuksen ravintola on sen ylimmässä kerroksessa. Macaron de Paris - ruokamessuilta aitoja ranskalaisia macaroneja mangon, banaanin ja sitruunan makuisina
O. l. i. n. p. a. k. h. t. u. o. e. s. ,. v. m. r. j. ä. y. d. ö. N. g. K. V. M. T. x. -. H. L. b. E. S. w. 1. (. ). 2. 4. 0. P. 5. +. R. A. 3. f. c. B. 6. C. 7. D. 8. 9. F. G. I. J. '. Y. U. Ä. W. Z. i l. k g. r k. t l. d l
U. l. k. o. n. a. v. i. t. s. e. y. m. ä. ,. j. r. h. u. d. T. p. S. -. ö. E. O. L. K. 1. 5. 6. 0. g. 9. 3. 4. 2. (. ). 7. A. P. N. H. b. r k. t l. d l
Muutama kiva ravintola tuli testattua, mutta monta jäi vielä seuraavaan kertaan. Pienen kesälomareissun jälkimainingeissa on ihanaa palata vielä hetkeksi lomatunnelmiin ja arkistoida muutama herkullinen ruokakokemus tänne blogiinkin
D. e. c. i. d. t. o. p. s. h. m. n. E. g. l. ,. a. f. r. w. y. b. T. R. u. I. ´. v. k. M. G. S. ä. z. L. ). (. A. -. P. W. V. j. x. O. 5. 2. B. C. /. 1. N. 8. 0. 3. J. 6. 4. Z. 9. _. g g. v y. f c
O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. -. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Pariisilla ja Ranskalla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni. Jos ei nyt ihan joka vuosi, niin vähintään parin vuoden välein on päästävä nauttimaan Pariisin tunnelmasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.