Lauantaina tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun isoveljeni pääsi ylioppilaaksi. Yhtä kauan on siitä, kun maistoin äitini leipomaa suklaakakkua, jonka julistin heti maailman parhaaksi
Nyt kun tuo pitkään ja hartaasti odotettu suuri päivä on jo historiaa, uusi luku elämänkirjassa aloitettu, häämatka onnellisesti loppuunsaatettu, on aika jälleen palata elämän perusasioihin, siis muiden muassa ruokaan, itse tehtyyn sellaiseen
Ei se turhaan ole MARJApiirakka. Aah, kesä ja marjat. Minä, iskä ja äiti ollaan aina oltu himomarjansyöjiä ja siksi niitä on myös joka kesä pitänyt mökillä poimia kirjaimellisesti hiki hatussa…ja PALJON
Tein myös pohjaan sellaisen muutoksen, että laitoin vain yhden pötkön Dominoita (oikeasti käytin K-kaupan piraattiversioita) puolentoista sijaan, mikä sekin oli täysin riittävä määrä halk
Uskoisin, että sen muutoksen jälkeen kakku kuuluisi sarjaan "niin hyvää ettei sanotuksi saa". Älyttömän hyvä mustaherukkainen juustokakku, liivatteeton
Tahmeita, mausteisia lampaan kylkiluita, sormin syötävää hyvää. Minulla on edelleen tarvetta kaamosterapialle ennen kuin taas totun talviaikaan, joten jatkan samalla linjalla, kesäisin ruoin keskellä talvea
Nyt tein ohjeeseen sen muutoksen, että korvasin sokerin intiaanisokerilla. Tein pitkästä aikaa tätä ikiherkkua siskoni synttäreille ja siten myös meille kotiin
Hei olen Mika. Olen Instagram-addikti. Seuraan useita suomalaisia ja ulkomaisia ruokablogeja sekä ihmisiä jotka postaavat päivittäin toinen toistaan herkullisempia ruokakuvia
Aina voi jotain löydettyä reseptiä soveltaa oman maun mukaan. Nyt sorkitaankin omaa vanhaa reseptiä. Ainut "vika" viimeisimmässä kokeilussa oli, että pastaputket aavistuksen kuivahtivat uunissa
Chorizopannu on minun uusi rakkauteni siis perheen jälkeen ja Walesin tiikerin jälkeen ja Igorin kanan jälkeen tai noh, varmaan tiedätte mitä tarkoitan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.