Otin lihan huoneenlämpöön pari tuntia ennen grillausta. Kuulun siihen koulukuntaan, joka maustaa lihan vasta kypsennyksen jälkeen, joten ennen grilliin laittoa sivelin lihan ainoastaan öljyllä
Oikein lihaisaa makaronilaatikkoa iso vuoallinen. ihan pikkasen eri suhtein mitä aikaisemmin tekemäni. Tämä ovaalin mallinen pyrexvuoka vetää 4 litraa ihan täyteen laitetttuna
Kypsänä lihana irtosi vaikka lusikalla. Sekoita kuorittu, hienonnettu valkosipuli, sipuli, hienonnettu timjami ja rosmariini, dijonsinappi ja loraus oliiviöljyä keskenään ja hiero lihan pintaan
Oikein hyviä piparkakkuja, uusi resepti, v. annoksesta tuli n. 150-180 kpl. 2012. 1 annos. n. 3,5 dl siirappia. 90 g voita kiehautetaan, ja sekoitetaan kunnes se jäähtyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.