Kinkkuhyrrät. Lauantai-ilta ja jotain kivaa piti naposteltavaksi keksiä. Muistin sopivasti, että pakasteessa kuumotteli vielä joulun ajalta ostettuja taikinalevyjä
En muista milloin viimeksi olisin tehnyt italianpataa. Vaikka se on oikeasti melkoisen hyvä ja helppo pataruoka, josta riittää syötävää parille päivälle, kun tekee kerralla riittävän suuren annoksen
Jos haluat vaihtelua perinteiseen tomaattipastakastikkeeseen, paprika on hyvä vaihtoehto. Paahdettu paprika maistuu maukkaalta ja vegenakit tuovat ruokaisuutta
Vuosi lähestyy loppuaan hurjaa vauhtia. Tähän aikaan sitä aina vilkuilee pakostakin taaksepäin. Lukemisen statistiikka on työn alla ja näyttää jotenkin kummasti samanlaiselta kuin aikaisempina vuosina
Pilko ja paista purjo ja nakit ruskeiksi, siirrä pataan. Huuhdo pannu vesitilkalla ja lisää se pataan. Pieni ja kulota hiukan myös parsakaali ja lisää pataan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.