NapueGin tonic valittiin viime vuonna maailman parhaaksi GT ohjeeksi ja sitä mukaillen kehittelin reseptin pohjalta raikkaan ja maistuvan väliraikastajan
Graavilohi valmistetaan laittamalla lohifileiden väliin karkeaa suolaa kymmenesosa kalan painosta, hiukan sokeria, valkopippuria ja tilliä, sekä haluttaessa myös muita mausteita kuten konjakkia
Tämä herkullinen kakku on mehevä, vastustamattoman maukas ja täynnä giniä – aivan kuin tekijänsä. Gin-kammoistenkaan ei kannata kuitenkaan säikähtää, gin maistuu kakussa erittäin hienovaraisesti
Lisää pinnalle graavilohiviipaleet, punasipulirenkaita ja tuoretta lehtipersiljaa. Graavilohella ja munavoilla täytetty ruisleipä on täydellinen viikonlopun aamiainen
0,5 l kanalientä (käytin Puljongin valmislientä). 0,5 l kanalientä (käytin Puljongin valmislientä). Meillä sattui olemaan kaapissa kokonainen kana, jonka best before lähestyi uhkaavasti
Mä olen ollut vähän hukassa ruokien kanssa ja tän blogin. Naudanlihaa aasialaisittain 4. Lähdin seuraamaan liikaa muita ja muita tahoja, hävitin välillä omat suolat ja pippurit niin sanotusti
Kaada päälle gini, itse puristettu sitruunamehu ja sokerisiirappi*. 4 cl giniä. 4 cl giniä. Pari viikkoa sitten Iittala järjesti Tapio Wirkkalan 100-vuotisjuhlan kunniaksi haasteen valmistaa drinkki Wirkkalan suunnittelemaan Ultima Thule -sarjan lasiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.