Joko olet tutustunut sousvide -kypsennykseen. Yksinkertaisuudessaan sousvide –menetelmä on nerokas. Vasemmalla sousvide -menetelmällä ja oikealla perinteisillä menetelmillä valmistettuja raaka-aineita
Entrecote onnistuu toki grillissä ilman sousvidetäkin. Vakumoi pihvit jokainen omaan pussukkaansa ja aseta sousvidehen 54,5 -asteeseen noin kahdeksi tunniksi
Flank steak on parhaimmillaan mediumina ja siksipä se sopii mainiosti sousvide kypsennykseen, jossa ruokaa kypsennetään pitemmän aikaa matalassa lämmössä vesihauteessa
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Lomailijalla on hyvää aikaa haudutella kaalilaatikkoa oikein ajan kanssa. ) Ja kyllähän oli hyvääkin. Niinkuin yleensäkin kaikki ruuat jotka on oikein ajan kanssa saaneet valmistua
Edelleenkin meillä on laitettu viikonloppuisin lihaa uunissa hitaasti hauduttamalla. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
T. ä. n. b. r. o. i. l. e. t. a. f. v. j. u. k. s. 2. p. A. h. d. ,. m. O. S. y. ö. K. –. N. H. (. c. ). 1. g. M. +. 4. 3. 0. 5. P. L. 7. -. V. J. R. k g. t l. d l
Hitaasti – mutta tulee kuitenkin. BBQ ribsit. Hitaassa hauduttamisessa on hyvien ribsien salaisuus. Lihan kuuluu putoilla luiden päältä, kun vähän näyttää haarukkaa rimpsuluun suuntaan
Ankanrintaa kevyillä lisäkkeillä. Alkuperäinen suunnitelmani oli valmistaa vierasruuaksi laku-ankkaa, mutta lakritsa päätyi lopulta maustamaan lisäkkeenä tarjottua pastaa
Pata valmiiksi ladattuna. Vajaa kaksi vuotta sitten tein ensimmäistä kertaa ruokaa hirvenposkista, ja ne onnistuivat niin hyvin, että myös viime hirvestyskaudella mies otti hirvenposket talteen
N. y. t. e. k. s. o. i. a. u. n. l. m. -. S. ,. j. r. ä. h. v. d. p. E. L. z. R. M. ". ). J. I. g. H. O. ö. A. f. T. (. 2. 5. 1. 0. 4. /. K. 8. 3. P. ) l. d l. t l
HItaasti ja hartaasti haudutettua karitsanlapaa (ohje n. Pääsiäinen tarjoaa keskelle kevätkiireitä pienen rauhoittumisen hetken ja oivan tilaisuuden hitaalle ruoanlaitoille
Jamien alkuperäisessä ohjeessa tämä ruoka tehtiin (kahdesta 1,5kg) ankasta, mutta käytin broileria, koska pakastealtaaseen on ilmestynyt kotimaista luomubroileria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.