T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Kaikkea pientä on kiva napsia ja siksi tein Runebergintortut minikoossa. Aina ei jaksa syödä oikean kokoista Runebergin torttua ja korkean tortun puolittaminen on vähän huojuvaa touhua
P. y. ö. r. s. i. n. p. ä. t. k. e. o. l. a. m. R. u. b. g. j. V. h. d. ,. v. T. M. G. f. H. J. S. N. 1. 2. K. c. A. 0. 5. /. F. x. L. (. ). O. d l. t l
Legendan mukaan tyydyttääkseen kansallisrunoilijamme makean nälän rouva Frederika Runeberg leipoi tortut niistä aineksista, mitä kotoa sattui löytymään, ja niin syntyi Runebergin torttu
Tämä vuonna valmistin Runebergintortut alla olevalla ohjeella. Joka vuosi ei Runebergin torttuja tule tehtyä, mutta tänä vuonna niitä onkin sitten tullut tehtyä monen vuoden edestä
aidotRunebergintortut löydät täältä ja Runebergin kakun täältä. Itseänikin oli kaihertanut, josko leipomalla Runebergintortut gluteenittomana voisin saada samalla niistä hieman kevyempiä – vähemmän hiilareita siis… Päätin siis käyttää muita kuin vehnäjauhoja, paljon siemeniä ja manteleita mukaan sekä pellavansiemenrouheen tuomaan ruskeaa väriä, mitä piparit normaalisti toisivat
Se millä ohjeella syntyvät parhaat (aidot) Runebergintortut, jakaa ihmisten mielipiteet. Runebergin päivä lähestyy ja nyt on tämän vuoden Runebergintortut leivottu
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.