Ruoka, sehän se on monta kertaa päivässä mielessä, mietitkö usein mitä hyvää tänään syötäisiin. Kauppareissulla tulee helposti tartuttua usein samoihin tuotteisiin, mutta pienilläkin muutoksilla saa päivän lounaaseen jotain ekstraa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. A. a. m. u. s. t. e. i. n. k. r. f. l. w. o. j. y. ,. h. ä. p. E. d. v. 0. 2. 9. €. /. g. ). S. L. 4. K. ö. R. P. T. Y. &. H. M. z. O. J. N. G. 5. (. 1. 3. V. C. c. x. '. D. B. t l. d l. r k
Kuinkas ollakkaan safka tehtiin saman päivänä telkkarissa. Bongasin taanoin Pirkka lehdestä ohjeen Parsakaali - ahvenvuokaan ja perjantaina päätin sitä sit kokeilla
Sanoinkin toissapäivänä postaamassani ruokajutussa, että terveellinen ruokavalio ja sen noudattaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja kärsivällisyyttä
Minulla oli käytössäni ulkofilettä ja -paistia. Vähän hollilla pitää olla, kun pata on uunissa, että pystyy tarkkailemaan nesteen määrää, mutta muutoin on vapaa tekemään mitä vaan
ja munkeille/munkkirasvalle tuoksuu huusholli vieläkin, vaikka olen tuulettanut kuinka. Olisin niin toivonut, että olisi ollut lämmin ilma, jotta olisin voinut paistaa munkit ulkona
Ohje on Hanna Stoltin Aamupala-kirjasta, jossa tätä ohjetta oli kymmenen sivun verran. Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
Related PostsJyväjemmari – pilahvi freekehistäJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuTapaninpäivän lihapiirakkaHyvää pääsiäistä
-. -. -. -. -. K. a. u. r. p. o. e. i. n. s. k. m. E. t. ä. l. A. d. h. T. y. ö. j. v. S. ,. V. g. (. ). J. L. O. R. M. *. 4. 5. 1. 2. 3. 0. ". N. H. u l. d l
Kirjastosta tarttui mukaani Hanna Stoltin Aamupala -kirja. Ja tosiaan, miksi aamupalan pitäisi aina olla perinteistä puuroa - kyllähän niistä jauheista ja siemenistä saa paljon muutakin hyvää aikaiseksi
Yhdellä kerralla korvasin puolet lihan määrästä soijarouheella eikä perhe huomannut mitään. Vaikka ruuanlaitto tietyssä määrin onkin kivaa, en nauti siitä niin suunnattomasti, että joka päivä haluaisin tai edes ehtisin käyttää siihen aikaa
Toinen luotto-ohjeeni on curd. Mitä lähempänä tarjoilua voit kakun koristella, sen parempi. Tarjosin mustikkatäytekakkua Maunon päivän rapukesteissä jälkiruuaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.