Postailu on viime kuukausina jäänyt vähän vähemmälle, joten oma uuden vuoden -lupaukseni seuraavalle vuodelle onkin aktivoitua ja postata kaikista resepteistä, jotka koen jakamisen arvoisiksi
Tänä syksynä olen ollut täysin lamaantunut blogin aihepiiriin kuuluvien puuhastelujen suhteen. Kaksi viikkoa sitten saimme kuin saimmekin käytyä puolukassa keräämässä muutaman marjan talven varalle
K. u. t. e. n. j. o. a. i. m. v. h. s. ,. y. ä. r. 3. l. k. T. d. p. B. g. c. I. N. J. ö. M. H. P. C. 2. 8. 5. O. 0. -. 7. %. S. V. 1. 4. f. (. ). L. D. U. &. ♥ l. k p. t l
Olen meksikolaisen sapuskan ystävä ja laittelen sitä todella usein. Viime viikolla tein tortilloja kana-pekonisoosilla, jonka kanssa väkersin paputahnaa, guacamolea ja tomaattisalsaa
Ihan vain tiedoksi, että tämä meidän nuori neito asettautui ammeen makuupaikalle, viritti läppäristään Netflixin päälle ja näytti elämäänsä hyvin tyytyväiseltä
Ensimmäinen oli Kinuskikissan helpot suosikit -kirjaan tekemäni seeprakakku. Juustokakun täyttämisessä käytettävän ”spiraalitekniikan” jujuna on, että täytteitä kaadetaan vuorotellen vuoan keskelle, jolloin ne muodostavat rengasmaisen kuvion
Yrtteinä tähän sopivat varmasti monenlaiset jokaisen omat suosikit, mutta niin kuin ehkä joku on jo huomannutkin, viime aikoina on aina löytynyt tuoretta korianteria ja melkein aina lehtipersiljaa kaapista, joten valinta on ollut helppo
vaikka yhtä makua kerrallaan ja etsii ne omat suosikit. Mokkapalat, tuo ihananainen klassikko. Jostakin syystä olen ehkä pitänyt mokkapaloja niin arkisina ja tavallisina, etten ole tajunnut niitä blogiini laittaa
Tämä resepti löytyi Kinuskikissan Helpot suosikit kirjasta ja päätin jakaa sen tänne. Kannattaa oikeasti kokeilla tätä kakkua, jos on marmeladin ystävä
Eikä innostus yhtään laantunut, kun seurasin vielä Netflixistä Samurai Gourmet -sarjaa. Usein käy niin, että kun olen syönyt jotain erityisen hyvää jossakin erityisen hyvässä ravintolassa, näkyy vaikutus myös omassa kotikeittiössä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.