Tätä helppoa reseptiä kannattaa siis kokeilla, ja sen osaset voi valmistaa jo ennalta jääkaappiin. Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Xylitol maistuu jopa paremmalta kuin sokeri, eikä sitä tarvitse käyttää läheskään niin paljon saadakseen makeutta esimerkiksi leivoksiin ja vaikka smoothieseen
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Pidän itse erityisesti näistä paksuista, lusikoitavista smoothieista. Annos viimeistellään hedelmänpaloilla ja pähkinöillä, joten tässä on myös sitä aina kaipaamaani purutuntumaa
Kaada pataan vettäniinettä lihat juuri ja juuri peittyvät, pane pataan kansi päälle. Liemeksi gratiiniin tuli vain tilkkanen kasvislientä, päälle sentään aimo annos voimakasta juustoraastetta
Vaikka tämä onkin ulkomainen hömpötys , mutta minä tykkään tehdä juhlan pienestäkin aiheesta joten siksi tämä ystävänpäivä leivontakin houkuttelee koska on niin sydämmellistä
Lemppari lisukkeeni on yleensä ihan perinteinen raejuusto (raajuusto, niinkuin Tirppa sitä kutsuu. Siinä on myös loistavia faktoja ja paljon tietoa, miksi juuri niin kannattaisi syödä
”Mitä kuuluu Marja-Leena, I`m sorry…” En ole Marja-Leena, mutta Paleokeittiö on nyt ollut emännän elämässä niin paitsiossa, että tekee mieli lausua nuo Leevi & The Leavingsin klassikkobiisin sanat ihan itselleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.