3. 3. 3. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
3. 3. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Pehmeä suklaakakkupohjaja raikas mansikkatäyte. Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kun otin täytetyn kakun jääkaapista ja avasin kelmun, oikein tuoksahti mansikka
Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa. Piimä- tai munajuustoa olen jo tehhnyt useasti, ja ohjekin löytyy täältä blogista
Laita kansi kattilan päälle ja ravista reippaasti niin, että perunoiden pinta hieman hajoaa. Keltainen porkkanakeitto, rucolaöljy ja paahdetut kurpitsansiemenet
Paahdetut hunajajuurekset. Pääsiäisen aterioista tein mielestäni tänään tasapainoisimman ja parhaan. Minulla ei ollut kahvipapuja, mutta laitoin kahvijauhetta teensuodatuspussiin ja haudutin sitä kastikeliemessä
Ne kuuluvat samaan sarjaan hapankorppujen, näkkärin, hillosipulien ja salmiakin kanssa. Hiukan jännitti miten riisikakut mahtavat käyttäytyä uunissa ja tuollaisen lämpiävän täytteen kanssa, mutta pelko oli ihan turha
Onhan siinä tietysti se liukastumis-vaara, mutta kun on lunta niin se ei niin paljon haittaa. Pidän siitä enemmän kuin talviautoilusta, koska auto on aina siellä lumikinoksessa ja kylmä
3. 3. J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. –. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 5. 1. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
kuuluvat vihannesten aateliin niin makunsa kuin ravintoaineidensakin puolesta. "Vanhoista valokuvista ja ihmisten muisteluista muodostuu kuvaa siitä, miten yhteiskunnalliset muutokset ovat heijastuneet kouluruokaan
Sillä saa muuten tylsään makaroniin uutta sävyä ja vivahdetta. Onneksi salama iski vain talon viereiseen puuhun ja sen kautta pamahti puhelinlinjaa pitkin taloomme
Joskus aika kuitenkin on kokkaajan vihollinen ja silloin nopeat jälkkärit vievät voiton. Tällaisia supernopeita jahelppoja, mutta herkullisia jälkiruokia ovat esimerkiksi erilaiset kiisselit
Vaahdon siis pitää olla sellaista, että kun kulhon kääntää ylösalaisin, niin massa pysyy kulhossa. Tavalliseen, ranskalaiseen marenkiin tarvitaan vain valkuaisia ja sokeria, mutta olisi hyvä lisätä massaan myös hieman jotain happoa, kuten etikkaa tai sitruunamehua
Tuskin se kengänpohja hyvältä maistuisi friteerattunakaan. Ihmisen makunystyrät nyt kuitenkin sattuvat olemaan sitä mieltä, että rasvainen ja suolainen ruoka on yksinkertaisesti omnomnom, joten miksei sitten friteeraisi, kun se kotonakin on erittäin helppoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.