Tässä Kiireisen Emännän Lihapullapastassa kaikki nuo ominaisuudet täyttyvät. Aineksina on sellaisia juttuja, jotka löytyvät lähes aina meidänkaapeistamme, joten voisi sanoa myös että tämä on sellainen hätävararuoka myös, jos ei kertakaikkiaan muuta keksi
Pääsin käymään vihdoin viimein Farangissa muutama viikko sitten. Kiitos, Anni Kaikkien hehkuttama makea possu oli järjettömän hyvää, mutta minun makuhermoni …Lue lisää »
Just nyt meidän on arkipäivät kiireisimpiä kuin koskaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että keittiössäei pääse viettämään niin paljoa aikaa kun haluaisi ja varsinkin "blogiruokaa" ehtii suunnitella harvoin
Omalle tyylilleni uskollisena testaan blogeissakiertäneitä hittireseptejä reilusti myöhässä. Avokadopasta ja banaaniletut olen saanut listaltani jo ruksia yli, joten nyt oli vuorossa vaivaamaton leipä
Uusin suosikkini on texmex-kanakeitto, joka on kiireisen kokin pelastus. No eipä tässä mitään hätää. Aika riittää muuhunkin kuin keittiössä hääräämiseen ja silti mennään mausta tinkimättä
Näinpä olenkin kerännyt hyväksi havaitsemiani reseptejä Pikku-Kokin keittiöstä -artikkeleihin kategoriaan Vauvanruoat toivoen, että jokunen piltilleen kokkaileva löytää näistä apua
Ei tarvitse sukeltaa kovinkaan kauas historiaan, kun käsillä ovat jo ne päivät, kun vauvan tutustuttaminen kiinteisiin ruokiin aloitettiin miltei poikkeuksetta perunalla
Meillä eletään nyt vaihetta, jossa sormiruokailu on enemmän kuin pop. Kaikki pitäisi saada suuhun omin avuin ja koska lusikkaa on vielä mahdoton saatella suuhun asti – ainakaan oikein päin – jäävät jäljelle ainoastaan sormet
Löysäksi se taikina jää - vaan elä murehdi. Niin kuin minä ruokaa ja uusia makuelämyksiä rakastan ja metsästän, on se kaikista suurin herkku ehkä kuitenkin hyvä, juuri paistettu leipä kunnon voin kanssa
- nostele tai pyöräytä haarukalla halutessasi taikinoita hieman sekaisin, itse en tee tätä vaan minusta kakkuviipaleeseen tulee ihan riittävän kaunis kuvio ilmankin
Olen viime aikoina askarrellut yllättävän paljon keittiössä muutakin kuin vain sitä iänikuista paista lihaa, lisää kermaa, keitä makaroonia/riisiä -ruokaa
Etsin pitkään hyvää ja mahdollisimman autenttista reseptiä vitello tonnatolle, tälle piemontelaiselle alkuruualle keitetystä vasikan paistista joka valellaan tonnikalakastikkeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.