Nizzansalaatti on samaisen kaupungin mukaan nimetty klassikkosalaatti, jonka aineksina käytetään tavallisesti tonnikalaa, vihreitä papuja, anjovista, keitettyä kananmunaa, tomaatteja, perunaa ja lehtisalaattia
Viikonlopun kiireettömiin hetkiin on myös tämä juhlava herkullinen salaatti, joka toimii niin juhlapöydässä, illanistujaisissa kuin päivällisen kylkiäisenä
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Syön salaattia käytännössä kaksi kertaa päivässä - lähes aina lounaalla sekä illallisella. Viime viikolla perinteinen salaattipohja kurkulla ja tomaatilla alkoi kyllästyttää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.