Tällä kertaa pannulla paistui suolaisia nokkoslettuja. Letut kuuluvat kesään ihan olennaisesti. Yleensä mökillä muurinpohjapannulla, mutta tiukan päivän jälkeen myös kotikeittiössä lohduntuojana
Nokkonen, villiyrtti täynnä ravintoa. Nokkonen on "jyty" ravinnerikas rikkaruoho, mikä tuntuu ikävältä pohkeessa polttaessaan, mutta elimistö pystyy saamaan siitä paljon ravintoa
Jos sinulla on aikaa pieneen taiteiluun, ota pieniä nokkosen lehtiä talteen ja laita ne ennen taikinaa pannulle ja saat kauniita koristeltuja nokkoslettuja
Gluteenittomia leipäohjeita ei vielä montaa blogistani löydy, joten niitä nyt välissä. Tee taikina edellisenä iltana kohoamaan ja paista aamulla ja näin sinulla on herkullista ja tuoretta leipää aamiaispöydässäsi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.