-
Roomalainen levypizza nokkospestolla
-
72 tunnin
pizzataikina:
-
15 g
tuorehiivaa
-
3 dl
vettä
-
4 rkl
oliiviöljyä
-
1 tl
hienoa merisuolaa
-
7,5 dl
italialaisia pizzavehnäjauhoja (farina di grano tenero, tipo 00)
-
- nokkospesto
-
0,5 l
tuoreita nokkosenversoja tiiviiksi painettuna
-
1 valkosipulinkynsi
2 rkl parmesania raastettuna
-
1 tl
sitruunamehua
-
30 g
saksanpähkinöitä
-
1 rkl
oliiviöljyä
-
merisuolaa
-
- täytteet
-
125 g
Mozzarella di Bufala Campana -juustoa
-
200 g
ruskeita herkkusieniä
-
2 rkl
pinjansiemeniä
-
240 g
säilöttyjä artisokansydämiä
-
kourallinen oliiveja
-
mustapippuria
-
sormisuolaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.