Joulu siellä, joulu tuolla, mutta ei vielä täällä. Sori guys, jos tuotan pettymyksen tarjoamalla kaiken jouluhäslingin keskellä aivan tavallista, helppoa ja arkista talviruokaa
Stockmannilla, jossa on myös jatkuvastikin myynnissä Männikkölän Pirtin tuotteita. Taannoisen bloggaajille järjestetyn karjalaisten perinneherkkujen innovointikilpailun puitteissa pääsin viettämään kesäkuista viikonloppua Pohjois-Karjalaan, josta kummatkin mummoni olivat kotoisin
Paluu pirtin pöytään. Mä käyn henkilökohtaista juures-kasvis-salaatti-sotaa. Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka salaattia lautaselle, jossain lounaspaikassa (no, koska ne ei kyllä herätä useimmiten ruokahalua)
Uusi vuosi, uudet kujeet. Vuoden vaihde tarkoittaa monelle oman ruokavalion tarkistamista terveellisempään suuntaan ja useampi suuntaa kaupan vihanneshyllylle salaatinteko mielessään
Lapsuuteni asuin Yhdysvalloissa ja koulussa pidettiin aina ystävänpäivä ”party”. Joskus siellä oli muutamia äitejä opettajan kaverina järjestämässä jotain kivaa puuhaa, mutta se suurin ohjelmanumero oli kun saimme avata omat postilaatikkomme, joita olimme useita päiviä koristelleet
Ihanaa Kursulaisen leipää (leivotaan Sallassa), ruotsalaisten hot dog Jättejänkare, ihana Diplom is -pehmis ja Ropinsalmen Ropin Pirtin kuuluisat munkkikahvit
Meillä oli iso pirtin pöytä, johon äiti kaulitsi kolme pitkää suorakaidetta. Jos johonkin ruokaan liittyy muistoja, niin korvapuusteihin niitä on päässyt kerääntymään varsin paljon
Heipähei kaikille,. Eilen sivuillani oli 1200 katselukertaa, hui mikä määrä. Jee kivaa. ). Olen tässä miettinyt, pitäisikö mun laittaa Facebookiin omat blogisivut, jotkut kun tykkäävät seurata sitä kautta blogeja
Nyt oli Brokkolin vuoro astettua assisteeraajan osaan, kun Puolisko otti kyökin vallan ikeensä. Nyt tehtäisiin klassikko ja Puoliskon bravuuri, polskalaisessa keittiössäkin suosittu Wieninleike, Wiener Schnitzel
Kasvissosekeitot on helppo tapa nauttia kasviksia ja ne menee lounaaksi ja välipalaksi. Parsakaalisosekeitto maistuu mulle sellaisenaan tai lisään sitä esimerkiksi riisinuudelien ja kasvisten kaveriksi
1. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri valkoiseksi ja kuohkeaksi. Sekoita keltuaisseos mascarponejuustoon. Sekoita yhteen hienosokeri, kahvi, espresso, Kahlua ja marsala-viini pienessä kulhossa
Alkaa tuo Rukan(kin) talvikausi jo vedellä viimeisiään, mutta eivätköhän nämä kuppilat siellä pääosin toimi tulevanakin kautena, joten jos olet hiihtoreissua näihin maisemiin suunnittelemassa, niin minä kävin puolestasi testaamassa ravintolatarjontaa
Otsikosta päätellen Viltsu sekosi. Ihmekkös tuo. Yksi hyvin nukuttu yö viikossa ei oikein tahdo riittää. Takana taas lyhyt unipätkä viime yöltä, murheita ja mielen päällystä enemmänkin ja sitten yrittää vielä olla pirteenä ja iloisena
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.