Nuudelikeitto possupalleroilla
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 l kanalientä
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 4 kevätsipulin vartta
  • 1 punainen chilipalko
  • noin 5 cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • suolaa
  • 1 kananmuna 2 rkl vehnäjauhoja (tai tarpeen vaatiessa jotain muita jauhoja)
  • 600 g porsaan jauhelihaa
  • 2 kevätsipulin vartta
  • 1-2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 0,5 dl nước mắm pha -kastiketta
  • 0,25 tl suolaa
  • Paistamiseen: noin 3-4 rkl rypsiöljyä
  • 200-300 g riisinuudeleita
  • 2 salottisipulia
  • 1 punainen chilipalko
  • 2 kevätsipulin vartta
  • 150 g ryöpättyjä mungpavun ituja
  • 2 limeä reilusti tuoreita yrttejä: korianteria, thaibasilikaa, minttua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.