Nyhtökauratagine ja linssilisuke
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tagine
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 pkt nyhtökauraa (tomaatti-savupaprika)
  • 1 sipuli, ohuesti viipaloituna
  • 1 valkosipulin kynsi, silputtuna
  • 1 tl inkivääritahnaa (tai raastettua inkivääriä)
  • 3 porkkanaa, viipaloituna
  • 1 pkt kikherneitä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 dl vettä
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl chiliä
  • 1 tl jeeraa
  • Suolaa maun mukaan
  • Tuoretta korianteria ja/tai lehtipersiljaa koristeeksi
  •  
  • Lisuke
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 perunaa, suikaloituna
  • 1 sipuli, viipaloituna
  • 2 porkkanaa, suikaloituna
  • 1 pkt punaisia linssejä (säilyke, Pirkka)
  • 1 dl vettä
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl chiliä
  • 1 tl ras el hanoutia (tai muuta marokkolaista mausteseosta)
  • Suolaa maun mukaan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.