Tosin padan kruunasi tunnettu RasElHanout mausteseos, joka varmasti peitti tuon lihan maun. Ikinä ennen ole moista syönyt, nyt tuli korkattua sekin harvinaisempien lihojen joukkoon joita olen niellyt
Koska tuota RasElHanout-mausteseosta ei mistään tähän hätään löytynyt, piti se myös tehdä itse. Saamani ohje on peräisin Ruotsista ja siinä mielessä autenttisuuden todennäköisyys kasvaa heti eikä kyseessä taatusti ole mikään "suomalaiseen makuun" sovellettu ohje
Jo muutaman vuoden ajan erityisesti pääsiäisen aikaa ruokablogeissa ynnä muissa somekanavissa on vilahdellut toinen toistaan herkullisempia nyhtölammaskuvia ja -reseptejä
M. a. u. s. t. e. i. n. j. m. l. k. v. h. r. ä. y. S. ö. p. o. ,. L. K. -. b. g. V. d. H. N. z. J. /. 2. 3. 1. 6. c. O. A. P. 7. 5. ½. 0. 9. 8. 4. f. T. (. ). k g. t l. d l
Laadukkaalla pinnoitetulla pannulla ei tarvita paistorasvaa lainkaan. Uusi vuosi innostaa aina elämäntapamuutokseen, yksi näistä on sosiaalisessa mediassa paljon esillä ollut vegaanihaaste
Sulata rasva ja sekoita piparimurujen kanssa. Alkuperäinen ohje löytyy TÄÄLTÄ, muokkasin sitä vähän niin että vaihdoin appelsiinin mandariiniin ja kardemumman inkivääriin, sekä tein täytteestä tupla-annoksen
Baharatin sijasta tämän kukkakaalin voisi varmasti maustaa hyvin myös erilaisilla curry-mausteseoksilla tai vaikkapa pohjoisafrikkalaisellaRaselHanoutilla
Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Raselhanout -mausteseoksen. En ehkä käyttäisi kirpeää kaupan marmeladia, mutta ainakin tuo ihana omatekemä maustoi porsaan hienosti
Koristele korianteri ja/tai lehtipersiljasilpulla. Jätä kannen alle muhimaan alhaisella lämmöllä. Lopuksi koristele korianteri ja/tai lehtipersiljasilpulla
Jotenkin rassaa kun kaikista mahdollista ruoka-aineksista on tarjolla kymmenen erilaista vaihtoehtoa – yritä nyt valita niistä edes terveelläjärjelläparas
Nosta paisti kasvisten päälle rasvapuoli ylös päin ja kaada pataan kiehuva vesi. Nigella Lawsonin lämmin revitty lammassalaatti mintulla ja granaattiomenalla ja BBC Good Foodin granaattiomenaglaseerattu nyhtölammas
Itse aloitin makumatkan näihin maisemiin hankkimalla ensin pehmeän itämaisen RaselHanout -mausteen, joka on pohjoisafrikkalaisen keittiön yksi perusmausteseoksista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.