Aika usein tartun itsekin kulhoonja kasaan siihen näppärästi koko aterian, olipa kyseessä sitten aamiassmoothie, poke bowl, tuorepuuro tai lämmittävä curry
Voisi luulla, että hillojen ja pikkelöityjen kasvisten valmistus on täysin turhaa touhua - mutta maistettuaan itse tehtyä raparperihilloa, tietää ettei paluuta entiseen enään ole jaon täysin koukussa täyttämään purkin toisensa jälkeen
Velleillä on kuitenkin paikka sydämessäni – nytja aina. Keitä ensin makaroneja vedessä ja kun vesi on lähes imeytynytmakaroneihin lisää kattilaan maito, suola ja sokeri
Ulkonäkökinon hieman perinteisestä korvapuustista poikkeava, koska hermot onmennyt muutamaan kertaan, koska pullat ovat aina johonkin suuntaan kallellaan
Nyt ehkä hieman pelottaa tämä vuolas kehuminen, sillä eihän kaikilla ole sama makumieltymys kuin minulla, mutta ainakin meikäläiseen kakku osui ja upposi japaljon keräsi kakku kehuja myös syntymäpäivävierailta
Kananmunista käytin ainoastaan valkuaiset, jolla sain aikaan. kulhossa sekaisin. onnistumaan innostuin hommasta toden teolla ja päätin kokeilla vaaleamman
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.