W. o. n. t. k. e. i. a. s. l. u. p. j. E. m. ä. w. h. y. ö. d. -. ,. v. ). H. U. O. M. V. r. J. R. 4. 6. 2. 5. 3. 0. 1. T. g. K. L. S. N. Y. ". 8. A. t l
Taikina. 2 ½ dl maitoa1 ps kuivahiivaa1 tl sokeria1 tl suolaa5 ½ dl vehnäjauhoja50 g valkosipulituorejuustoaLämmitä maito ja lisää siihen sokeri, suola ja kuivahiiva pieneen jauhomäärään sekoitettuna
Nyytit toimivat aina samalla periaatteella, täytteet vaihtelevat. Nyytit voivat sisältää mitä tahansa, itse laitan aina perunaa, jotain juustoa ja loppu sitten onkin mitä milloinkin tekee mieli
T. y. k. ä. n. a. i. e. l. s. t. ,. m. j. o. h. b. g. J. ö. d. u. v. r. p. z. -. R. M. N. A. K. S. –. E. L. V. G. 1. (. 3. 0. ). 2. ½. 5. c. O. P. Ä. D. d l. r k. t l
Wonton-nyytit voidaan kypsentää keittämällä, paistamalla tai höryttämällä. Höyryttäminen on näistä hellävaraisin tapa, joten ensikertalaisen hieman epätasalaatuiset nyytit pysyvät näin helpommin kasassa
Nämä herkulliset feta-pinaattinyytit ovat mukavaa pikkusuolaista kahvipöytään. Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes nyytit näyttävät valmiilta
Wonton-nyytit on taas yksi niistä asioista, joita saa jokaisesta kiinalaisesta ruokakoulukunnasta. Sichuanissa wonton-nyytit taitellaan "chāo shǒu" eli ristityt kädet-tyylillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.