Onko sinulla tummuneita banaaneita kaapissa. Kokeileppas näitä. Meillä näistä tykättiin kovastikkin. Minä paistelin (amerikkalaiset banaani-) pannukakut ohukaispannulla, mihin mahtuu aina 7 kerralla paistumaan
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
vaahterasiirapin ja/tai vaniljakookoskerman kera. Ensin olivat amerikkalaiset paleopannukakut, sitten tulivat banskupannarit ja eilen, päänsärkyperjantain kunniaksi paleoliittiset omenaohukaiset
Esimerkiksi välipalaa pirtelön muodossa. Kevään tehdessä tuloaan sitä alkaa kaivata jotain raikasta. Tästä raikkaasta ja pehmeästä pirtelöstä on tullut tämän hetken suosikkini, kun sen pari päivää sitten vahingossa keksin
Tarjoile kuumat kääryleet kylmän tzatzikin kera. Ohukaiset. Ohukaiset. 1. Tzatziki. kaada jogurtti kahvisuodattimeen ja anna seistä noin tunti, jotta hera valuu pois
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.