Silloin vatkasin mantelijauhe-tomusokeriseoksen valkuaisvaahtoon yleiskoneella eli aivan liian tehokkaasti, joten taikina löystyi liikaa ja pursotuskin oli hankalaa
O. l. e. n. t. h. y. m. a. c. r. o. j. u. s. k. N. i. d. p. ä. v. ,. M. -. /. T. ö. S. (. ). R. A. C. 2. 7. 1. 4. 5. g. 8. 0. K. Y. J. H. V. L. Ä. E. 3. P. 6. U. G. I. d l
Itse aloitan reseptin sekoittamalla mantelijauheen ja tomusokerin tehosekoittimella/leikkurilla, tällöin näitä ei tarvitse siivilöidä kun leikkuri tekee näistä todella hienoa
Moip. Nämä oreo macaronsit maistuu oikeastioreoilta. Ja oreoista me tykätään. Parhaimman lopputuloksen saat jos toistat tämän muutaman kerran tai hienonnat jauheet monitoimikoneella
T. i. e. s. n. ,. t. ä. m. a. c. r. o. v. j. k. -. l. R. u. h. y. d. p. O. (. A. f. K. S. ). N. U. M. P. ö. 3. 0. L. V. I. E. J. Ä. *. 5. g. 1. H. B. i l
Macaronit, nuo kirotut mutta niin suloiset leivokset, jotka on koetelleet mun hermoja iät ja ajat, aina epäonnistuen (kumma kyllä eri tavalla joka kerta)
Ota valkuaiset ajoissa huoneenlämpöön lämpenemään. Sekoita mantelijauhe ja tomusokeri. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi ja lisää erikoishieno sokeri erissä jatkaen vatkaamista niin että saat kiiltävän vaahdon
vielä toinen. Heitä siivilään jäävät mantelipalat pois. Kun kaikki kuivat aineet on sekoittuneet hyvin,lisää väriainetta ja jatka seoksen leikkaamista ja kääntelyä, kunnes saat kiiltävää, sakeaa ja nauhamaista taikinaa
Jos kuitenkin haluat macaronien kuorista vahvemman vihreitä, voit lisätä aavistuksen vihreää elintarvikeväriä (mielellään pastaväriä eli geelimäistä elintarvikeväriä)
Ilman digitaalivaakaa ja lämpömittaria on vaikea onnistua arvioimaan mittoja ja lämpötilaa, joten ne olisi hyvä olla tämän ohjeen kanssa, joka perustuu italialaiseen marenkiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.