Viime torstaina ilahdutin työkavereita tulevan lomani kunniaksi ja leipasin mansikka-mariannekakkua. Resepti oli minulle uusi ja se on peräisin uusimmasta Maku-lehdestä (4/2014)
Rapujuhlat jatkuvat siten vielä ihanan liemen ja makuvoin merkeissä pari päivää rapujuhlien jälkeen. Rapujuhlat ovat meille iloista yhdessäoloa, rapujen kanssa näpertelyä ja herkuttelua
Tänä viikonloppuna järjestettiin "perinteiset" rapujuhlat jo toisen kerran. Kokin piti tällä kertaa valita nopeita ja helppoja respetejä, koska kokkausaikaa oli vain lauantaiaamu ennen kuin kemut alkoivat
Paahtoleipää & voita. Tällä kelpaa kippistellä juhlassa kuin juhlassa. Lähes pari viikkoa sitten järjestin vuoden ensimmäiset, jo perinteeksi muodostuneet rapujuhlat ystävillemme
Vietimme viikonloppuna rapujuhlia. Ruokahalua herättelemässä meillä oli muutamia erilaisia alkupaloja. Punajuuret ja vuohenjuustomousse saivat normaalisti punajuuria karttavan vieraammekin innostumaan punajuurista
Alkupalojen, suppilovahverokeiton, herkullisten rapujen sekä kesäkurpitsanauhasalaatin jälkeen tämä mustaherukkainen valkosuklaakakku sai meidän rapujuhlavieraat sekä isännät ja emännät ihastumaan
Puolet näiden juhlien ravuista. Kaikki meni. Viikonloppuisissa rapujuhlissa nautiskeltiin alkupalojen jälkeen vielä pieni kuppi maukasta portviinillä maustettua suppilovahverokeittoa ja sen jälkeen päästiin itse asiaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.