OivaPari: kekrihampurilaiset ja G.H. Mumm
Ketun keittiössä
Ketun keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 kpl
  • 100 g kylmäsavuporoa viipaleina
  • 6 kpl keskikokoisia sämpylöitä)
  • 1,75 dl lämmintä maitoa
  • n. 50 g sulatettua voita
  • 1 rkl sokeria
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 1 muna
  • n. 6 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 tl suolaa, jos käytät suolatonta voita
  • 1 dl vettä
  • 0,75 dl väkiviinaetikkaa
  • 0,5 rkl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • nippu tuoreita timjaminoksia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.