Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Cevicheä on tehty meillä monet kerrat ja yhden kuhacevichen reseptin olen julkaissut täälläkin. Koska tällä kertaa halusin noudattaa jotain reseptiä normaalin sooloiluni sijaan, käännyin The Guardianin "How to make perfect ceviche" -artikkelin puoleen
Bourboneilla oli niin paljon kiireitä Euroopan sotien kanssa ja myöhemmin Espanjan siirtomaavallan vähittäinen mureneminen, Francon aika ja maailmansodat pitivät keittiön jokseenkin nuutuneena
maistuu hyvältä ja virkistää – kesällä. Sellaista pientä hiomista on ollut ilmassa, mutta nyt päätin repäistä oikein kunnolla ja korvata hapokkaan tomaatin makealla ananaksella
Pakuria on käytetty Suomessakin kauan sitten sotien aikaan kahvin korvikkeena. Moni napostelee ibumaxia ja finrexiiniä siinä toivossa että flunssa lähtisi
Butrintista oli tarkoitus tehdä lepopaikka Rooman sotien veteraaneille. koko vierailun ajan sain varoa noiden pirullisten keksintöjen kanssa sohivia ääliöitä, jotka jostain syystä olivat vaivautuneet tänne, vuosituhantisen historian näyttämölle vain osoittaakseen sosiaalisessa mediassa, että osaavat törröttää huuliaan
Karjala etuliitteen ruoka sai levitessään koko maahan sotien jälkeen evakkojen mukana. Töissä oli lounaalla karjalanpaistia, se on erinomaista mutta versioita jatekotapoja piisaa
Ruoantähteet - ne voivat olla kirous tai uudelleenajateltuna siunaus. Tänään ei kukaan jaksa mennä kauppaan, siispä päästetään luovuus valloilleen ja sävelletään herkkuruokaa tähteistä
Peruspestoon verrattuna herneversiossa on raikkautta, keveyttä ja kevään tuntua. Tätä voisi tarjota jossain kinkereissä ja arkena palttoonnappien päällä tai paahdetun maalaisleivän levitteenä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.