-. -. T. ä. m. n. p. i. v. k. a. h. l. s. t. u. e. r. g. o. M. ). j. d. ,. ö. y. R. N. H. A. S. K. L. I. E. U. (. V. P. 2. 0. 4. 3. 5. +. '. C. 1. J. <. O. Ä. 3 l. d l. m i
Olen Päijät-Hämeestä kotoisin ja ainakin siellä tämä leipä oli hämäläisen pitopöydän vakiovaruste. Tällä kerralla minulla oli tilaisuus jopa vaihe vaiheelta seurata, miten se valmistuu
-. -. -. -. -. -. -. -. K. e. s. ä. k. u. r. p. i. t. a. o. n. h. l. j. v. M. m. y. d. ,. S. T. ö. 1. 0. I. E. c. (. Z. ). V. L. N. A. b. g. R. &. f. 7. 8. 3. 2. 5. P
Paista piirakkaa uunin keskiosassa puolisen tuntia. 6-7 dl vehnäjauhoja. 6-7 dl vehnäjauhoja. Kotimaisista marjoista tehdyt piirakat sopivat sekä kahvin kanssa että jälkiruokapöytään
valmistamaan pavlovaa munanvalkuaisista, vaan jälkiruuan trendikkäänä raaka-aineenaoli. oli kevyen ja terveellisen tammikuun jälkeen myös vuoden ensimmäinen useamman ruokalajin
Tiramisu on yksi maailman tunnetuimmista jälkiruoista ja yhdessä välissä se oli niin suosittu juttu, että kaupoista löytyi jäätelöistä kekseihin kaikkea, mikä maistui melkein tiramisulle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.