Nomnom, hyvää. Nosta kala pellille niin, että pellille jää selkeästi tyhjää tilaa ja pyyhi lihan pinta talouspaperilla puhtaaksi (poistaa ylimääräisen rasvan, niljan ja mahdolliset suomut)
Omnomnom. Ahvenanmaan pannukakku / ÅlandspannkakaResepti pienin muokkauksin suomennettu täältä. com. En ole koskaan aiemmin syönyt Ahvenanmaan pannukakkua
Nom. Jauhelihapihvit aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustolla ja herkkusienillä. Kukkakaali raastetaan (ei todellakaan mikään hankala homma, niin kuin tuolla muualla väitettiin) ja ainekset sekoitetaan keskenään
Nom ja nom. Vaikken mikään fanaattinen jouluihminen olekaan, nautin silti fiilistelystä ja siitä, että tiedossa on loma ja hyvää ruokaa ja kaiken kaikkiaan kivoja juttuja tämän pimeyden keskellä
Nom. -Tämä resepti on muokkaus jenkkiläisestä ruokalajista "braised mushrooms", jossa yleensä löytyy jotain lihaa, kuten pekonia tai kanaa ruoan seasta
OMNOM. Yleensä tuoreen omatekoisen pastan tekeminen osuu juuri viikonlopulle. Kahdestaan oman pastan tekeminen on niin helppoa ja nopeaa ja mikä parasta, myös tosi hauskaa
Nom. Japanissa bentoja myydään valmiina esimerkiksi kioskeissa ja ruokakaupoissa, mutta innokas suomalainen kotikokki voi nyhrätä benton helposti myös itse
NOM. D Noh, eikö se säätiedotus ole huomiseksi luvannut räntää Lappeenrantaan. Bf vietti joulun omien porukoidensa kanssa, koska ei sitä nyt vielä puolen vuoden seurustelun jälkeen kehtaa perinteitä rikkoa
Omnom. Tomusokeria. Omnom. Siivilöi päälle tomusokeria ja tarjoile mansikoiden kera. ) Original recipe is from Kanelikaruselli blog and she has taken the recipe from Nigella (Snow flecked brownie)
Nomnom. Uudelta vuodelta jääneet tacolastut, tacomausteseos ja juustodippi piti saada johonkin tuhlattua, joten tulipa tehtyä taas sitä ah niin ihanaa nachovuokaa
Sitten vain nomnom. Osta aina kun mahdollista kuorimattomia rapuja, sulata ja kuori itse. 100-200 g kuorittuja rapuja (määrä ihan oman maun mukaan). 100-200 g kuorittuja rapuja (määrä ihan oman maun mukaan)
Omnomnom. Sosekeitot ovatkin yksi parhaista tavoista hankkiutua jo avatuista paketeista eroon, kun esimerkiksi sinihomejuusto-pipariyhdistelmä alkaa tympimään
)OMNOM. Yleensä tuoreen omatekoisen pastan tekeminen osuu juuri viikonlopulle. Kahdestaan oman pastan tekeminen on niin helppoa ja nopeaa ja mikä parasta, myös tosi hauskaa
Omnom. Meiän pizzan täytteet (saat valita itse omasi). 500 g tomaattimurskaa. Sitten vaan tomaattimurskat ja loputkin täytteet taikinan päälle ja juustot päällimäiseksi ja uuniin 225 asteeseen 25 minuuttia. 500 g tomaattimurskaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.