M. u. s. t. i. k. a. e. o. l. m. ä. n. ,. v. p. r. f. d. T. h. j. D. A. y. ö. 2. 1. /. 5. 4. R. Y. -. Ä. 3. L. K. 6. P. N. 7. E. c. b. V. g. S. 0. d l. t l
V. i. m. e. v. k. o. l. a. s. t. u. n. p. ä. r. ,. j. h. d. E. y. S. f. P. O. A. N. K. M. 2. 0. g. 1. /. 4. 5. (. c. ). -. F. z. B. &. D. 3. 7. L. ö. ". b. å. T. 9. 6. w. I. 8. '. W. C. x. %. H. q. G. Y. t l. d l
Tuli tehtyä kesän ensimmäiset mustikka muffinssit. Mustikat olivat vielä suurimmaksi osaksi puoliraakoja mutta kypsiä löysin juuri sen verran kuin tarvitsin
Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja siirrä pakastimeen odottamaan. Muutenkin raakaleivonnassa maistelu on erittäin tärkeää eli maista, muokkaa, toista
Kaikki, jotka tässä ajassa ja tässä tilanteessa eivät pyri rakentamaan, ovat tuhoajia ja ovat terroristeja ja juuri sellaisina nämä laittomat mellakoitsijat tulisi mielestäni yleisessä keskustelussa tuomita
mantelit likoamaan veteen yöksi. Mustikkamousse on tehty muutoin samalla ohjeella kuin tämä mantelimascarpone mutta lisäsin siihen pakastekuivatuista mustikoista tehtyä mustikkajauhetta
E. t. a. l. M. h. v. u. s. i. k. j. S. o. n. e. -. m. f. r. b. g. p. ä. ,. (. 1. 4. 6. ). 5. d. 2. 0. 7. 3. y. K. ö. L. V. A. P. R. H. I. O. D. ". W. d l. t l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.