L. ä. m. i. n. ,. t. u. o. r. e. l. p. a. s. y. v. N. k. ö. h. j. d. E. M. S. R. -. Ä. (. ). T. A. *. I. O. K. P. H. Y. 7. 5. 2. 3. 0. g. 1. 4. /. J. U. u L. d l
Suomalainen Ruokaloki täytti juuri vuoden ja täytyyhän synttäreiden kunniaksi toki leipoa kakku. Sen sijaan, että olisin teemaan sopivasti leiponut jotain erityisen suomalaista päätin kokeilla kakkureseptiä joka on pyörinyt pitkään mielessä eli Schwartzwaldin kakkua
ruoka, lähiruoka, villiruoka, paleo…omat tuotteet, muiden tuotteista, terveydestä ja ravitsemuksesta (en ole valitettavasti asiantuntija kirjoittamaan siitä, ainoastaan olen tuntunut nousseen oman terveyteni puoliammattilaiseksi, mikä on aivan uskomaton saavutus, toivon kaikille samaa
Nyt on koti saatu kuntoon ja tuparit vietetty eilen. Kauheasti ei olla ehditty leipomaan, yksi kakkutilaus hoidettiin muuttohulinoissa ja nyt alkaa taas elämä normalisoitumaan
Tämä on oikeastaan isoäitini resepti (hän tekee ne maailman parhaat lihapullat), tosin hieman muunneltu versio jo pelkästään siitäkin syystä että isoäitini reseptissä ei ole valmiita mittoja, eikä sitä ole kirjoitettu paperille
En keväällä osannut ajatellakaan, kuinka nopeasti ruokatottumukset voivatkaan muuttua. Aikuisiällä olen aina syönyt salaatteja ja kasviksia, mutta myös paljon lihaa
Nyt päästiin asiaan. Ajattelin, että ensimmäisen reseptin on hyvä olla sellainen, joka pönkittää vasta-aloittaneen leivontabloggaajan itsetuntoa ja uskottavuutta
. Tänään töistä tultuani olisi varmasti ollut tähdellisempääkin tekemistä, . mutta selailin eilen illalla Lisen Sundgrenin kirjaa Ihana kotikylpylä ja mieleen pätkähti,
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.