Pääsin pitkästä aikaa leipomaan kunnolla, kun saatiin hommattua meille monitoimikone ja ekana tein omena muffineita, kun sattu omppuja olee hedelmäkorissa
Jouluisen riisituorepuuron omena-kanelirouheella julkaisinkin jo täällä. Mun lempparimaut on ehdottomasti Omena-kaneli ja karpalo, joita helposti voisi syödä suositusannosta enemmäkin
200 g maitorahkaa (omena-kaneli). Viillä terävällä veitsellä noin sentin päästä levyn reunoja myötäillen puoleenväliin taikinalevyä (ei pohjaan asti), jotta reunat kohoavat kauniisti
Viimeksi kun kokkailin sorsaa tein sorsalle calvadoksella liekitetyn omena-kaneli kastikkeen, mutta tällä kertaa valmistin vadelmista,punaviinistä ja balsamicosta siirappimaisen kastikkeen jolla valelin lihat ennen lautaselle päätymistä ja kastikkeen virkaa hoiti vadelma-karpalomajoneesi
Elokuu hiipi luokse vaivihkaa, tuoden tänne pohjolaan jo viileän tuulen henkäyksen. Onneksi loppukesä on vielä erilaisten luonnon antimien parasta satokautta, joten luonnollisesti vadelmat, viinimarjat ja mustikat täyttävät pakastinta ja sienikausikin on käsillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.