Omena-mantelikakku vuoka Ø 20cmKakkutaikina. Tämä mantelikakku valmistui, kun aloin mittaamaan munia ja sokeria sitä Myllärin Luomun leivontafinaalin kakkureseptiä varten
Makea jälkiruoka syksyn juhliin ja kaikille tavalliseen omenapiirakkaan kyllästyneille. Täyteet kannattaa tehdä hyvissä ajoin jäähtymään, esimerkiksi kakun paistumista odotellessa
*Piirtää Suunnattoman Isoa Rastia Seinään* Sen verran harvinaista on, että minä teen minkäänlaisia leipomuksia täysin ohjeen mukaisesti, saati sitten kakkua
Aiheeseen sopiva äidin syntymäpäiväksi. Pohjan voi tehdä hyvin edellisenä päivänä, mutta ainakin kuotturus kannattaa jättää tarjoilupäivään, jottei marsipaani ehdi liikaa kostua jääkaapissa (se on tosin vain ulkonäköseikka, ei vaikuna makuun)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.