Litran pullataikinasta tein erilaisia pullia. Litran pullataikinasta tein erilaisia pullia. Itse pidän näistä, joissa taikinaa on noin 1/4 litran taikinasta ja täytteenä on 1 rasia (200 g) Pirkka Kevyt appelsiinituorejuustoa
Tässä postauksessa ovat reseptit kahteen erityyppiseen pullataikinaohjeeseen. Jos sinulla on rutkasti aikaa, valitse ensimmäinen versio (joka tietysti muheampi, parempi siis)
Kristallipullat eroavat perinteisestä pullataikinasta parillakin tavalla, taikinaan laitetaan vaniljakastiketta ja valmiit pullat kastetaan vielä voisulassa ja kieritetään sokerissa
Tällä ohjeella tulee ihanan pehmoisia pullia. Äläkä säikähdä että taikina tehdään veteen ja öljyyn. Minusta paras ja pehmein pulla tulee juurikin veteen ja öljyyn tehtynä
Nyt on tiiättekö maailmankirjat sekaisin. Taisi nimittäin tulla vastaan ikisuosikkini korvapuustin voittaja, ja se jos mikä vaatii mun mittapuulla ihan älyttömyyksiä
Mehevät dallaspullat. Lapsuusmuistoista kauneimpia ovat äidin ja mummojen. rakkaudella paistamat herkulliset ja mehevät pullat, joita natustettiin välipalaherkkuna
Pannupulla, peltipulla, helppo pulla. (munaton). Postasin jokin aika sitten ohjeen helppotekoiseen peltipullaan, jossa taikinan ei välttämättä tarvitse vaivata lainkaan ja taikinaa kohotetaan vain kertaalleen
Pullataikinasta voi tehdä vaikka mitä kun laittaa mielikuvituksen liikkeelle, vaikka ne tutut ja turvalliset korvapuustitkin ovat aina niin ihanan herkullisia
Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
10 pikkupullaan, joten puolen litran pullataikinasta jää ylimääräisiä pikkupullia. Se vuoden ainoa pakollinen pikkupullien leivontapäivä iski taas, ja eilen oli sitten puolen litran taikina tehtävä ja pyöräytettävä pulliksi, jotta tänään saataisiin herkutella laskiaispullilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.