P. e. r. j. a. n. t. i. -. l. m. u. s. y. h. ä. k. v. p. o. . ö. R. b. g. d. T. E. ,. ). S. M. B. 2. 5. 0. 8. (. 1. 6. 3. 4. ½. V. K. L. A. c. 7. *. J. ) l. d l. t l
N. y. t. o. n. h. u. i. l. k. s. e. r. ä. m. a. j. v. T. p. b. ö. V. ,. H. U. M. d. L. 4. 0. g. 1. /. 2. Ä. Y. E. -. c. S. A. P. O. K. I. R. 3. J. d l. t l
P. i. h. o. j. e. n. p. u. t. a. ä. l. k. m. s. I. v. r. ,. H. d. K. S. L. -. ö. y. N. ". O. M. E. A. C. U. (. 2. 0. ). g. ½. 1. T. 3. 5. V. f. 7. t l. d l
O. m. e. n. a. s. o. g. i. l. p. r. h. t. k. j. v. ä. S. ö. y. u. A. ,. d. T. M. E. N. I. B. U. R. G. 8. 4. 0. -. 1. 5. c. L. 2. (. ). J. V. b. 3. P. K. Ö. Y. t l
O. l. e. n. k. y. ä. t. h. s. a. r. i. o. p. m. K. L. I. j. u. ,. J. v. ). T. S. -. b. g. 1. 3. 0. 4. d. 2. V. /. ö. M. A. 5. P. 7. +. ½. c. ) l. d l. t l
Omenaiset possunposket. Aika monen pikkujoulumenun pääruokana näkyy olevan tänä vuonna possunposkea. Koska tämä ruokalaji oli viikonloppukokin keittiössä täysin testaamatta (en usko koskaan aiemmin edes maistaneeni possunposkea), päätin ottaa härkää sarvista possua poskista
Omenaiset aleksanterinleivokset valmistuvat kohtuullisen nopeasti ja ovat oiva herkku makeanhimoon. Mikäli täytteestä haluaa aavistuksen hienomman, voi hillon päälle levittää mantelitahnan, jossa on 2 kpl valkuaisia, 2 rkl sokeria ja 150g mantelijauhetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.