Minä ja makkara. Siinä on pitkä ja onnellinen suhde. Ja nythän puhutaan kunnon raaka-aineista tehdystä kokolihaisesta raakamakkarasta - on se sitten pohjoisyorkshireläisen lihakauppiaan itse valmistama possumakkara, tunisialaiselta torikierrokselta mukan napatut mausteisenyrttiset lammasmerguezit, espanjalaisten rakastamat chorizot tai sitten ihanan rustiikkiset italialaiset maalaismakkarat, jotka ovat saaneet silmät kiiltämään, posket hehkumaan ja runosuonen virtaamaan jo aikaisemminkin
Mitkä vaikuttavat valikoimat ja edulliset hinnat. MELKEIN KUIN ITALIALAISTA JÄÄTELÖÄ - SMOOTHIE. Mitä värien ilotulitusta ja miten mahtavia aidoilla hedelmillä ja karkeilla koristeltujajäätelökekoja
Leila Leipoo -ohjelmassa leivottiin vastikään Italialaista FOCACCIA- leipää ja halusinkin itse testata herkullista reseptiä ja palauttaa makoisan maun suuhuni
Ennen uutta arkea, minulla oli aika monenlaista erilaista huolta ja paljon pohdittavaa. Kuten sisarensa Aglio & Olio, on Pizze täynnä italialaista ruokakulttuuria tarinoita
Selailin joskus kirjakaupassa Allt Om Mat-lehteä (en tietenkään voinut ostaa tyyriin hinnan vuoksi) ja kadehtien ihailin ruokajuttujen kepeää tyylikkyyttä
) Vähensin sokerin määrän ja lisäsin täytteeseen enemmän kuohukermaa. Alkukesästä testasin ensimmäistä kertaa italialaista marenkia mansikkamoussekakun täytteessä, mutta kakusta tuli mielestäni aivan liian makea
Rakastan tryffeliä ja se oli ennen minulle lähiruokaa parhaimmillaan, sillä mustaa tryffeliä kasvaa entisillä kotiseuduillani Umbriassa, jossa siitä tehdään taivaallisia herkkuja, vaikka umbrialainen keittiö pääsääntöisesti onkin ns
Myös sipulia risotostani löytyy, sillä se tuo ihanaa makua riisipohjaanja pyöristää makuja kivasti. Tämä ei ole ehkä sitä aidointa italialaista, mutta maistuvaa joka tapauksessa
Suolaiseksi leivonnaiseksi ajattelin kinkku-ananas-Aurajuusto pizzaa kananmuna pohjalla. Mutta tiukka synttäriraati sanoi, että tämä Minkan ohjeella tehty versio oli kyllä hyvin lähellä sitä oikeaa italialaista tiramisua
Silloin kirjoitin ylös alkuruuasta, siikacevichestä ja confitkeltuaisesta. Sitruunapastasta, jota tarjoilin tilli-fenkolipestolla ja marinoiduilla katkaravuilla
Helppoa ja yksinkertaista. Todellista autenttista Italialaista ruokaa. Tuoreista kirsikkatomaateista ja tomaattimehulla tai Mutti-tölkistä "Cherrytomater"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.