Juurekset on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia, puhtaita juureksia kannattaa hyödyntää. Tässä on yksi hieno resepti mikä sopii aivan pieneen ilta naposteluun suklaan tai chipsien tilalle tai ruokapöytään lisukkeeksi, alkupalaksi
Tällä kertaa ei paistinpannua tarvita kuin seinän koristeena, vaan jääkaappi hoitaa pääkokkina homman, kunhan muistaa sujauttaa kipon tekeytymään tarpeeksi ajoissa
Viime viikonloppunaonnistuin kokkaamaan kuitenkin kerrankin oikein kaunista ja näyttävää ruokaa. Kun kokaan, etenkin arkiruokia, en piiperrä annosten tai ruokien kauneuden eteen kovin paljon
lapsi…koko talven ajan on sellainen olo kuin olisi jossain horroksessa ja vasta. Hienonna sipuli ja laita se keskikuumaan pannuun paistumaan (lisää pannuun myös
Olla vaan ja nauttia. Ne luovat niin kaunista ja lämpöistä valoa. mutta kun pimeä vuodenaika on päällä, sitä jotenkin haluaisi käpristyä torkkupeiton alle
Mansikka nyt vaanon ihan parasta tuoreena. Todella herkulliset Polka-mansikat inspiroivat minua loihtimaan juustokakun, johon minun oli tietenkin pakko laittaa suklaata
Niin paljon kun tykkäänkin näistä vanhoista Matti ja Maija kakkuvuoista, niin jotta reunan saa tasaiseksi, on vuoat voitelun jälkeen jauhotettava, mikä ei tummissa kakuissa aina kovin kaunista ole
Niin kaunista maku kuin koostumus. Ei muuten ulkonäkökään paha ole. Mielestäni se on jopa kaunis lautasella, kun olet pyyhkinyt roiskeet pois kunnolla reunoilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.