8 vuotta sitten Frédéric Bau,tunnettu kondiittori ja Varlhonan suklaakoulun perustaja,unohti Valrhonan valkoista Ivoire-suklaata vesihauteeseen 10 tunniksi
Tämä on melko helppo ja maukas ruoka, mutta syystä tai toisesta se ei ole oikein koskaan meillä onnistunut (lieneekö ainakin yksi syy, että kerran teimme tätä Amerikkalaisesta respetistä, jossa käytettiin maapähkinävoita
T. ä. m. f. u. d. g. e. o. n. h. i. k. a. t. s. j. ,. p. v. r. O. l. y. R. ö. L. (. ). A. P. N. 4. -. S. F. U. D. G. E. K. M. 2. 1. 0. x. c. 5. J. /. V. I. b. d l
E. d. e. l. i. s. ä. p. o. t. a. u. k. y. r. n. v. h. j. ,. m. O. S. ö. Y. M. V. J. -. P. 4. 1. /. 2. K. T. (. ). +. 3. f. 7. 5. 0. L. N. ) l. d l. t l
Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut tekeväni dumplingseja (tai won toneja, dim sumeja, gyozazoja, momoja tai pot stickersejä) – rakkaalla lapsella on monta nimeä
Viime viikolla tapasimme sattumalta tunnin jälkeen supermarketissa,ja hän valitti minulle gluteenittomien leipien kalleutta ja sitä,että hän ei itse ollut onnistunut tekemään minkäänlaista hyvänmakuista tai tuntuista gluteenitonta leipää
Satay-kastike – onko mitään sen parempaa kuin pähkinäinen, sopivan tulinen Satay-kastike. Sivele Satay-kastiketta joka puolelle kanaa, mutta jätä noin desi kastiketta sivuun jogurttidippiä varten
Kokeilu olikin oikein onnistunut, sillä ukolta tuli toive. Useasti näistä tavallisista keittiökokeiluista tulee yllättävän hyviä ja jäävät pysyvästi toiveruokien listalle
onnistunut ilman esipaistoakin. Edellisestä suolaisesta piirakasta on jo hieman aikaa, joten. on aika tarttua kauhaan ja valmistaa gluteeniton (ja viljaton)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.