In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment, beat together the oil, buttermilk, eggs, white vinegar, vanilla extract and enough red food coloring until the mixture is well combined and reaches your desired color
M. e. i. l. ä. v. k. o. n. p. u. r. a. h. t. j. m. s. H. d. J. T. y. ,. O. c. R. C. S. 3. (. 5. 0. g. /. ). A. I. L. Ä. P. N. 7. 1. f. 2. 4. V. b. ö. *. K. 8. 6. ". -. g /. d l. t l. c m. m i
Cover the last swede layer with thinly sliced butter and cover with aluminum foil. After cooling down turn the cake dish upside down and cut the cake in the desired shape
S. ö. i. n. e. k. a. r. l. ä. m. s. R. d. V. v. t. c. u. p. K. o. J. ,. h. j. y. N. P. ". T. ). -. g. (. C. 1. 2. 4. 0. 3. /. 7. 5. H. D. O. 8. +. L. F. f. A. 9. B. w. W. E. k p. g ). d l. t l. r k. m i. g ,
Red Velvet -kakku on tunnettu hehkuvan punaisesta pohjasta ja tuorejuustoa sisältävästä täytteestä. Red Velvet -kakun historia ulottuu 1800-luvun lopulle saakka, joten sen ensimmäisistä vaiheista liikkuu monia teorioita
T. i. t. d. ,. v. ä. h. n. l. s. J. e. k. a. j. o. m. V. y. u. r. p. D. N. g. ö. E. -. I. (. c. z. P. ). b. w. A. K. M. 1. 6. =. 2. x. B. 5. 0. f. 3. 7. O. L. S. R. Ä. Y. ". ) l. c m. d l. t l
K. O. S. -. V. A. L. U. M. N. I. T. J. o. s. e. t. i. j. a. n. h. l. p. r. v. k. u. ,. ä. y. m. d. 2. 0. ö. E. H. Y. 3. D. R. C. P. (. 1. ). c. b. 8. /. 7. 5. f. 4. g. B. w. Ä. d l. t l
P. u. n. a. i. s. t. M. h. k. e. V. l. o. S. ä. m. v. ,. r. j. C. f. R. d. p. A. T. y. I. ö. B. K. J. O. H. 6. 5. 1. 2. L. Y. (. 0. c. ). 7. 3. -. 4. Ä. E. U. g. /. ) l. d l
N. y. t. u. l. e. h. k. ä. p. s. i. n. o. m. j. a. (. ). v. d. r. ö. M. H. ,. c. T. -. D. I. K. J. A. 1. 5. g. 0. 7. f. +. 3. 2. O. L. S. V. 4. /. Ä. R. E. U. Ö. Y. P. ) l. d l. t l. c m
Red Velvet cupcakesTaikina. 6 dl vehnäjauhoja2 rkl kaakaojauhetta2 tl vaniljasokeria 3,5 dl sokeria300 g huoneenlämpöistä voita2 isoa kananmunaapunaista ellintarvikeväriä (laitoin Wiltonin Red No taste väriä 1 tl)reilu 2 dl piimää 1,5 tl ruokasoodaa2 tl valkoviinietikkaa Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja kaakaojauheVatkaa sokeri ja huoneenlämpöinen voi vaahdoksiLisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkatenLisää punainen väriaineLisää joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja piimää kolmessa erässä, joka välissä kunnolla tasaiseksi sekoittaen
Tällaiseen pallonmuotoiseen kakkuun kannattaa valita sokerikakkua napakampi kakku, esimerkiksi tämä Red Velvet -kakku toimi oikein hyvin tällaisessa kakussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.