Osa 19 - Leipää meiltä ja maailmalta
Nerlan keittiössä
Nerlan keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 0,5 l vettä
  • 2/3 tuorehiiva
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl siirappia
  • 13-14 dl hiivaleipäjauhoja
  • 25 g leivontamargariinia
  • 1 dl vettä
  • 20 g tuorehiivaa
  • 0,5 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 20 min. tai
  • 3 dl turkkilaista jugurttia
  • 1 sipulin
  • 100 g kurkkua
  • 1 dl tummaa soijarouhetta
  • 4 isoa valkosipulinkynttä
  • 1 dl vettä
  • 1-2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 prk paseerattua tomaattia
  • 1 prk tomaattipyreetä
  • 20 min. kasvisliemessä kunnes liemi on imeytynyt rouheeseen.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.