Broileritaskut feta-pinaattitäytteellä. Hetki aurinkoa ja lämpöä ja keittiö siirtyi virallisesti ulos. Se pysyy siellä, vaikka grillaaminen vaatisi toppatakkia
So first of all, I've decided to write only English on my blog from this day. Why. Because I find it easier and it's a good way of learning more English
Tänään kokeilimme päivälliseksi jotain aivan uutta. Juuri kun eilen pauhasin siitä, että saan tehdä kasvisruokaa vain silloin, kun Samppa on poissa, osottautui väite täysin vääräksi
This way the same yeast and bacteria culture lives. "Avaintekijänä voi pitää sitä, missä vaiheessa oma juuresi näyttää olevan riittävässä toimintakunnossa
Guess what. Tilli & Ružmarin will soon be growing in the same herb garden / We’re putting all our eggs into one basket / We’re continuing like two peas in a pod
Lisää vaahdot varovaisesti lastalla "taitellen", jotta kuohkeus säilyy. Nyt en "unohtanut" kattilaa kylmään vesihauteeseen liian kauaksi aikaa, vaan annoin kiilteen jäähtyä vain haaleaksi
Heissan. Loma lähenee loppuaan ja meidänkin auto on pakattu ja määränpäänä rakas Turku. Tämä viikko on sitten tullut oleskeltua täällä napapiirin pohjoispuolella, missä lunta riittää yli metrin verran ja siksi minun olikin pakko lisätä muutama itse ottamani talvinen kuva tuohon alkuun (sorry)
Pehmeä sisus ja rapea kuori. Paljon, paljon punajuurta. Falafeleista innoituksensa saaneet punajuuripyörykät täydentävät meillä tänä vuonna joulupöydän alkupalapöytää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.