Välillä on kiva herkutella jollainnopeastivalmistuvallajälkiruoalla. Itselläniolipurkin pohjalla joululta jääneitäpipareita, jotka halusin hyödyntää jälkiruoassa
Kesä alkaa olla jo lopuillaan ja luonto kehitteleeerilaisiaihania herkkuja iloksemme. Olen viimepäivät ollut suoranaisessa marjahurmoksessa viettäenrunsaastiaikaa metsässä ja kesämökinmarjapuskissa
Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikilleRuokapankkilaisille. Kaippa tässä pitäs lähtee kiristelee kroppaa, stressiä en enää asiasta ota ja kiireei ole minnekkään
"Leipämiehentielläpitää", kuten sanottu. Suomi on leivän luvattu maa. Eripaikkakunnille on muodostunut omanlaisensaperinteetleivänleipomisessa, eikävähitenitäisen ja läntisenkulttuurinvaikuttamina
Onko viehättävämpää. ajatusta kuinkukistavalmistettu juoma. Voikukkasimaei ole ainoastaan hyvää. ja kauniinväristä, vaan se on myös melkoinen terveysjuoma
"Veripalttu on kuinjättimäinenverilettu, joka on pinnalta rapeaa ja sisältä pehmeää. Työntäyteinen kevätjakso alkaa jälleen olla takanapäin ja intouduinviikonloppuna taas tarkastelemaan enemmän perinneruokiamme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.