Pääsiäinen: osa 2 pääsiäissunnuntai
Helinä-keijun keittiö
Helinä-keijun keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g kuorettomia manteleita
  • 500 g maa-artisokkia
  • 6 perunaa 10 cm purjon valkoista osaa
  • oliiviöljyä
  • vettä
  • 1 kasvisfondi
  • 2 nippua tuoretta vihreää parsaa
  • 1 l vettä
  • 2 rkl voita
  • 1 dl kermaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • 3,5 dl risottoriisiä
  • 2 salottisipulia oliiviöljyä
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 1 l kiehuvaa vettä
  • 1 kasvisfondi
  • 1 dl parmesaania

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.