Nyt tarjolla olisi lampaanulkofilettä, jonka paistoin sellaisenaan ilman marinointia, pannulla. Harjoittelin pääsiäislampaan tekoa ja tänä vuonna eri tapaan kuin aikaisemmin
Tein siis muistikuvien perusteella osittain samankaltaisen kokonaisuuden, joka koostui tässä tapauksessa lampaankareesta, yrttisestä couscousista, täytetyistä paprikoista, tzatzikista ja quesadilla-leivistä
E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. -. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.