Pääsiäispöytään yrttinen lampaan ulkofile
Kattilalaakso Ruokablog
Kattilalaakso Ruokablog
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 kpl lampaan ulkofileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • timjamia
  • rosmariinia
  • valkosipulinkynsiä
  • ruokaöljyä
  • 200 asteessa noin
  • 20 minuuttia tai
  • 65 astetta Kääri fileet folioon ja anna niiden vetäyty
  • 1 kesäkurpitsa 1 iso paprika
  • 4 eriväristä porkkanaa
  • 1 sipuli suolaa
  • mustapippuria
  • yrttimaustetta (Provencen yrttisekoitus tms. kuivattuja yrttejä)
  • ruokaöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.