Miten hyviä onkaan itse tehdyt sämpylät, niitä tulee tehtyä ihan liian harvoin. Sämpylät eivät kaipaa lämpimänä paljon muuta päälle kuin voita ja juustoa
T. ä. n. o. l. i. h. a. p. e. k. r. s. +. v. ,. j. t. m. S. y. u. f. J. d. ö. E. ). H. /. N. -. P. L. M. I. Ö. Ä. O. A. K. (. 9. 2. 5. g. 1. 4. 0. b. d l. t l
M. o. i. T. e. n. K. a. k. r. m. v. h. d. l. -. b. g. s. j. p. ä. y. ö. t. O. u. D. I. ,. 2. 5. S. A. 8. 9. 7. ". J. P. 3. 1. /. (. +. 4. ). V. L. 0. u l. d l. t l
Porkkanasämpylät säilyvät kauemmin pehmeinä, jos laitat ne paiston jälkeen keittiöpyyhkeen sisälle. Saatan sanoa tätä aika usein, mutta nämä ovat kyllä tähänastisista tekemistäni sämpylöistä parhaat
Ensimmäinen testituote oli porkkanasämpylätaikina. MUMmin porkkanasämpylät. Blogin syyskausi pyörähti iloisesti käyntiin, kun sain yhteistyökuvion ansiosta käyttööni Bosch MUM52120-yleiskoneen
Pähkinäiset proteenipatukat. Ensimmäinen proteiinipatukka kokeiluni oli sen verran onnistunut, että rohkaistuin kokeilemaan vielä toistakin netistä löytämääni ohjetta
Jokin aika sitten tuli tehtyä porkkanasämpylöitä. Näistä oli yritys tehdä rinkelin muotoisia mutta ne halusivatkin mennä uunissa umpeen, sen taki keskellä on tuollainen painauma
Kaupan kekseissä on paljon lisä- ja säilöntäaineita, rasvaa ja kaloreita. Rasvaa ja kaloreita löytyy toki näistäkin pikkuleivistä, mutta ei ylimääräisiä lisäaineita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.